<nobr id="fdb5z"><delect id="fdb5z"><mark id="fdb5z"></mark></delect></nobr>
<nobr id="fdb5z"><thead id="fdb5z"></thead></nobr>
<b id="fdb5z"><delect id="fdb5z"></delect></b>
<menuitem id="fdb5z"></menuitem>
Aplikasi
VR

Kantor - High Gloss Aluminium Composite Panel




Lembaran aluminium-plastik yaiku singkatan saka lembaran komposit aluminium-plastik, sing dipérang dadi telung lapisan, 

lapisan ndhuwur lan ngisor iku lapisan aluminium, lan tengah lapisan plastik. 

Lumahing lembaran aluminium nduweni lapisan utawa film, lan film kasebut nduweni peran dekoratif lan protèktif. 

Dibandhingake karo piring liyane, panel komposit aluminium duwe akeh kaluwihan. 

Nduwe kemampuan sing kuat kanggo adaptasi karo owah-owahan iklim, kekuatan dhuwur lan umur layanan sing dawa. 

Lembaran aluminium-plastik gampang dioperasi, gampang digawe, lan duwe wektu konstruksi sing cendhak. 

Nduwe kinerja pangolahan sing apik, operasi prasaja, lan jampel termal apik, jampel geni lan efek jampel swara. 

Lembaran aluminium-plastik warata, sanajan entheng, nanging kuwat banget, sing bisa nyuda kekuwatan tabrakan kanthi efektif. 

Kajaba iku, panel komposit aluminium duwe macem-macem warna, sing bisa nyukupi kabutuhan dekoratif wong sing beda-beda.



Kantor umume nggunakake warna sing padhangpanel komposit aluminium, sing bisa nambah intensitas cahya. 

Werna-werna padhang menehi rasa resik lan nggawe wong aran nyaman. 

Werna umume putih, putih susu, lan putih gadhing. 

Desainer praktis sing kendel Bakal nggunakake salaka jade, perak Asia, lan liya-liyane, mateni warna peteng kayata abang lan ireng, 

lan nggawe wong aran nandhang sungkowo lan werna macem.




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English ??????? ??????? Deutsch Deutsch Espa?ol Espa?ol fran?ais fran?ais italiano italiano 日本語 日本語 ??? ??? Português Português русский русский 簡體中文 簡體中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans ???? ???? Az?rbaycan Az?rbaycan Беларуская Беларуская български български ????? ????? Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu ?e?tina ?e?tina Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικ? Ελληνικ? Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara ????? ????? Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ??????? ??????? Hausa Hausa ōlelo Hawai?i ōlelo Hawai?i ?????? ?????? Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar ??????? ??????? bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo íslenska íslenska ??????? ??????? Basa Jawa Basa Jawa ???????? ???????? ?аза? Т?л? ?аза? Т?л? ????? ????? ????? ????? Kurd? (Kurmanc?) Kurd? (Kurmanc?) Кыргызча Кыргызча Latin Latin L?tzebuergesch L?tzebuergesch ??? ??? lietuvi? lietuvi? latvie?u valoda? latvie?u valoda? Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски ?????? ?????? Монгол Монгол ????? ????? Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ??? ??? ?????? ?????? Nederlands Nederlands norsk norsk Chiche?a Chiche?a ?????? ?????? Polski Polski ???? ???? Roman? Roman? ???? ???? ????? ????? Sloven?ina Sloven?ina Sloven??ina Sloven??ina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili ????? ????? ?????? ?????? Точики Точики ??????? ??????? Pilipino Pilipino Türk?e Türk?e Укра?нська Укра?нська ???? ???? O'zbek O'zbek Ti?ng Vi?t Ti?ng Vi?t Xhosa Xhosa ????? ????? èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa
Kirim Pitakonan Panjenengan
国产一精品一aV一免费t,久久aⅴ无码一区二区三区,日韩 少妇 无码 有码 自拍_午夜